Információk kereskedőknek

információk kereskedőknek

Ingyenes hirdetés kereskedők számára is

A hasznalt-autok.com oldalon valóban ingyenesen hirdethet mindenki - így a kereskedők is.
Semmilyen havi-, éves-, vagy más időszakhoz kötött díjfizetési kötelezettsége nem keletkezik a nálunk hirdető kereskedőknek. Ráadásul korlátlan mennyiségű hirdetést adhat fel mindenki, aki nálunk hirdet. A hirdetésekhez négy fénykép tölthető fel, és a hirdetésekhez egy-egy videó is kapcsolható.

További ingyenes szolgáltatások kereskedőknek

Kereskedő partnereink olyan további szolgáltatásokat vehetnek igénybe, mindenféle díjfizetési kötelezettség nélkül, mint:
  • saját weboldal, mely minden esetben automatikusan tartalmazza a nálunk meghirdetett járművek adatait is. A weboldal tartalma, és arculata - bizonyos keretek között - szabadon szerkeszthető.
  • saját keresődoboz, mely a kereskedés már meglévő weblapjába illeszthető, és megjelenése szintén - bizonyos keretek között - szabadon módosítható.
Kereskedők számára további funkciók bevezetésén is dolgozunk, de szívesen vesszük hirdetőink ötleteit is.

Hogyan regisztrálhatnak kereskedők?

A hasznalt-autok.com oldalon nincs külön regisztráció kereskedőknek. A feladott hirdetések mennyiségéből következtet a rendszerünk arra, hogy az adott hirdető kereskedőként hirdet: ekkor felajánlja a program, a többletszolgáltatások elérhetővé tételét.