Üdvözöljük a használt-autók oldalán!

Üdvözöljük a használt-autók.com oldalain! Ha Ön új-, vagy használtautó vásárlás előtt áll, és a világháló segítségével szeretné megtalálni álmai autóját, akkor jó helyen jár.
Oldalaink segítségével egyszerűen és gyorsan találhat rá az Ön által elképzelt használtautóra.
Ha viszont megválni szeretne autójától, akkor is a megfelelő oldalra látogatott: magánszemélyként, és kereskedőként is ingyenesen adhatja fel eladni kívánt gépkocsija hirdetését.

Hasznos tanácsok

Hasznos tanácsok Használtautó vásárláshoz és eladáshoz van néhány hasznos tanácsunk az oldal látogatói számára.
Portálunkról pl. letölthető adásvételi szerződés-minta. Elolvasható, hogy a gépkocsi megvásárlását követően milyen teendői vannak a vevőnek az átiratással kapcsolatosan, de tippet adunk arra vonatkozóan is, hogy milyen fényképeket készítsünk a meghirdetni szándékozott használtautóról.
Tovább...

Ingyenes hirdetés kereskedőknek is!

Ingyenes használtautó hirdetés kereskedőknek is A hasznalt-autok.com oldalon nem csak magánszemélyek, hanem kereskedők is ingyenesen hirdethetnek!
Az ingyenes hirdetés lehetősége nem csak egy próbaidőszakra vonatkozik! Ráadásul kereskedőként két további (szintén ingyenesen) elérhető funkció is rendelkezésre áll:
  • saját (testreszabható) weboldal létrehozása, mely mindig tartalmazza az éppen meghirdetett járműveket,
  • meglévő weboldalba könnyedén beépíthető kereső.
További részletek...

Emelje ki hirdetését SMS segítségével!

Emelje ki hirdetését! Ha azt szeretné, hogy hirdetése még több emberhez jusson el, emelje ki hirdetését!
A kiemelt használtautó-hirdetéseket lényegesen többen tekintik meg: az így hirdetet járművek rövidebb ideig szerepelnek adatbázisunkban, mivel hamarabb találnak új gazdát. Ráadásul a kiemelt hirdetésekben szereplő autók magasabb áron kellnek el, mivel többen érdeklődnek utána, és a vevőjelöltek feltornázhatják az árat.
A hirdetés-kiemelésre vonatkozó lehetőségekről ide kattintva olvashat részletesebben.
Kiemelt partnereink:
autóvizsla kivi.hu - Friss hírek